BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli genç İstanbul’da kaza kurbanı oldu

Körfez ilçede ikamet eden 22 yaşındaki Mehmet Gülmez İstanbul Tuzla’da üzerinde olduğu motosikletle kaza yaparak hayatını kaybetti. 

10 Mayıs 2022 17:27
Körfezli genç İstanbul’da kaza kurbanı oldu

Körfez ilçe Mimarsinan Mahallesi sınırları içinde faaliyet gösteren Adıyaman Çiğ Köfte isimli iş yerinde çalışan 22 yaşında Mehmet Gülmez gece kurye motoruyla İstanbul’a giderken Tuzla’da bir araca arkadan çarparak olay yerinde feci bir şekilde can verdi.

Çiğköfteci sahibi S.D’nin benim olaydan haberim yok. Bu sabah beni aradılar senin motor kaza yapmış sürücüsü ölmüş dediler. Benden habersiz gitmiş, 2 gün önce iş yerinde ayrılmıştı. Gece gelip dükkanı açmış anahtarı alıp motorla kaza yapmış şeklinde ifade verdiği ortaya çıktı. Ölümle biten bu kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.