BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Millet İttifakı Erdoğan’ı iktidar yapacak

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı, ilçelerde yürüttüğü çalışmaları hız kesmeden devam ettiriyor. Partinin geçtiğimiz akşamki çalışmaları Çayırova ilçesinde devam etti. Aras bir soru üzerine Millet İtifakı’nı kastederek ‘Bunlar böyle giderse Erdoğan’ı iktidar yapacaklar’ dedi. 

10 Nisan 2022 15:45
Millet İttifakı Erdoğan’ı iktidar yapacak

İl başkanı Mehmet Aras’ a, Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız ve ekibi eşlik etti. Önce halk ile iftar yemeği yiyen partililer ardından Çayırova’ da halkın içine indi. Çayırova da çalmadık kapı bırakmadılar. 

MİLLET İTTİFAKI ERDOĞAN’ I İKTİDAR YAPACAK.

Ziyaretler kapsamında 50 ye yakın kıraathane ve yüzlerce esnaf ziyaret edildi. Ziyaretler boyunca halkın gösterdiği ilgiden memnun olan Aras, bu ilgi yeniden Erbakan iktidarını müjdeliyor dedi. 

Aras; dün siyaset kulislerine bomba gibi düşen, Haşim Kılıç’ ın millet ittifakının adayı olacağı yönündeki söylentiler konusunda da fikrini beyan etti.

Basın mensubunun bu konudaki sorusuna cevap veren Aras, bunlar bu gidişle Erdoğan’ı rekor oyla Cumhurbaşkanı yaparlar. İnanmazsanız işte halk burada buyurun sorun dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.