BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Soyluçiçek Polis Haftasını kutladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 4-10 Nisan Polis Haftası sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. 

10 Nisan 2022 11:26
Başkan Soyluçiçek Polis Haftasını kutladı!

Başkan Soyluçiçek mesajında şu ifadeleri kullandı: "Şan ve şeref dolu mazisiyle 177 yıllık köklü bir kurum olan Polis Teşkilâtımızın kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Toplumsal huzurun sağlanması, barış ortamının tesisi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, devletimizin bekâsı için mekân ve zaman ayrımı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan Polis Teşkilâtımızın her kademesinde görevli müstesna mensuplarıyla iftihar ediyoruz.

Yaptıkları elzem hizmetlerle aziz milletimizin her bir ferdinin gönlünde mukaddes bir yer edinen güvenlik güçlerimiz; güler yüzleriyle, insan haklarına saygılı tutumlarıyla, tevazularıyla, çalışkanlıklarıyla ve azimleriyle her türlü takdire ve övgüye layıktırlar.Bu duygu ve düşüncelerimle; görevleri başında şehit olan her kademedeki kahraman polislerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başındaki polislere sağlık ve afiyetler temenni ediyorum"şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.