BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Körfez’de yeni başkan kim olacak?

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, istifa eden Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm’ün yerine en kısa sürede yeni bir başkan atanacağını söyledi. 

19 Mart 2022 20:50
İYİ Parti Körfez’de yeni başkan kim olacak?

İl Başkan Şanbaz Yıldız’ın aynı konuyla ilgili yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

İyi Parti Körfez İlçe Başkanımız  Cahit Sürüm, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etmiştir. Cahit Sürüm başkanımız görevi süresince partimizi, Körfez İlçemizde başarıyla temsil etmiş, ülke genelinde üye sayısı itibariyle birinciliği göğüslemiş ve bizleri onurlandırmıştır. Kendisine sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. 

İlerleyen süreçte il başkanlığımızın görüş ve tavsiyeleri, Kocaeli Milletvekilimizin görüş ve düşünceleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın oluru ve kıymetli Genel Başkanımızın takdir ve tensipleriyle Körfez ilçemize ilçe başkanı ataması gerçekleştirilecektir. Bu sürece kadar Körfez ilçemizde ilçe başkanlığına;  il yönetim kurulu üyemiz ve il başkan yardımcımız Mustafa Candemir vekalet edecektir. Tüm İyi Parti camiası ve Kocaeli kamuoyuna duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.