BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kaçamak Günlerine büyük ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi sponsorluğunda gerçekleşen 3ncü kaçamak günleri Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı.   

19 Mart 2022 19:23
Kaçamak Günlerine büyük ilgi

Kent Konseyi Başkanı Ali  Korkmaz, Sedat Köse, Kocaeli Pomak Dernek başkanı Dr. Orhan Eren ve Kocaeli Istrancalar Dernek Başkanı Kamil Terzi’nin ev  sahipliği yaptığı etkinliğe kara rağmen 700 kişi katıldı. Kaçamak günleri etkinliğinde geleneksel kaçamak yemeği ve tatlı ikram edildi. 

Büyük bir kalabalığın katıldığı etkinlikte map Hoytag  halk oyunları gösteri sundu. Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak, Çevre illerden Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın özel kalemi Tayfun Durmuş, Biga Belediye Başkan yardımcısı ve Biga Pomak Dernek Başkanı yemekte hazır bulunurken göçmenlerin milli yemeği büyük beğeni topladı. 

Kaçamak yemeği etkinliği için ilimiz derneklerinde de yoğun katılım oldu.  Rumeli ve Balkan Kadınları Derneği Başkanı Ayşe Alparslan, Trakya İlleri Dernek Başkanı Ayten Kuşkonmaz, Karamürsel Bosna Hersek Dernek Başkanı Erhan Yılmaz ve Ahmet Utaş, Yalakdere Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Kırbaş, Kandıralılar Dernek Başkanı Ali Kocatürk, Çukurovalılar Dernek başkanı Erdoğan Davut, Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Mustafa Yaman katılırken beş kişilik ekiple çalışan Hacı Hızır Mahallesi muhtarı Lütfi Bodur’un yaptığı kaçamak beğeni topladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.