BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karamürsel’de yeni başkan Ali Osman Aydın

Yeniden Refah Partisi Karamürsel ilçe teşkilatı ikinci olağan ilçe kongresini yaptı. Karamürsel belediye kültür salonunda yapılan toplantıya partililer ve Karamürsel halkı yoğun ilgi gösterdi. 

28 Şubat 2022 08:21
Karamürsel’de yeni başkan Ali Osman Aydın

İlçe kongresine genel merkezi temsilen konuşmacı olarak Uzman Klinik psikolog Miktat Ertem ve il başkanı Mehmet Aras katıldı. İlçe başkanı olarak Ali Osman Aydın’ ın seçildiği kongrede coşku had safhadaydı. Siyasi konuşmalar bölümünde Ertem ve Aras konuştu. 

ARAS; SAVAŞA HAYIR DEDİ.

Aras konuşmasında dünya gündemine de değindi. Rusya- Ukrayna hakkında konuşan Aras, savaşa hayır dedi. Dünya genelindeki çatışmaların ancak dünyayı yöneten küresel çetenin amaçlarına hizmet ettiğini belirten Aras, dünya milletlerinin çıkarı barışın korunmasıdır dedi. Dünyada savaşların bitmesi için Erbakan’ ın temellerini attığı D-8 güçlendirilmelidir. Bir an evvel birleşmiş milletlere alternatif olacak olan D-60 kurulmalıdır, diyen Aras halktan büyük alkış aldı. 

ERTEM; İSTANBUL SÖZLEŞMESİ HALEN UYGULANIYOR.

Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Miktat Ertem hükümetin İstanbul sözleşmesinden çekilmek ile çok doğru bir hizmet yaptığını dile getirdi. Fakat bu çalışmanın eksik olduğunu öne sürdü. Hükümetin sözleşmeden çekildiğini fakat sözleşme yürürlükte olduğu dönemde bu sözleşmeye paralel olarak yaptığı yasal düzenlemelerin halen yürürlükte olduğunu belirten Ertem, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.