BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gümüşhaneliler Vakfı’nda Mali Genel Kurul yapıldı

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı, mütevelli heyet üyelerinin katılımıyla Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan faaliyetlerle ilgili istişareler yapıldı. 

28 Şubat 2022 21:42
Gümüşhaneliler Vakfı’nda Mali Genel Kurul yapıldı

Vakıf binasında gerçekleşen Mali Genel Kurul toplantısında önceki yılın faaliyetleri değerlendirilirken ayrıca yeni dönemde yapılması planlanan etkinlik ve sosyal faaliyetler için istişareler yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kara ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu, Tarihçi Yazar Volkan Şenel, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün yanı sıra mütevelli heyeti üyeleri katılım sağladı.

“VAKFIMIZ HERKESE HİZMET İÇİN VAR”

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı, Mali Genel Kurul toplantısını vakıf binasında gerçekleştirdi. Yaptığı açılış konuşmasında vakfın gerçekleştirdiği faaliyetlere değinen Kara: “Birçok alanda olduğu gibi, pandemi koşulları dolayısıyla tedavi süreçlerinde zorluk yaşayan hemşerilerimizin yanında olduk. Vakıf olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle eğitime destek anlamında yüzlerce öğrenciye sağlanan eğitim burslarının yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda birçok faaliyet gerçekleştirildik. Sadece hemşeri öğrencelerimize değil, son dönemde yaşanan afetlerde, bölgedeki mağdur öğrencilere de talepleri doğrultusunda destek sağladık.” ifadelerini kullandı.

FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Mütevelli heyetinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, yaptığı konuşmada: “Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı, sosyal sorumluluk bilinci ile nerede olursa olsun, olağan ve olağanüstü zamanlarda her türlü afette maddi ve manevi olarak imkânlar dâhilinde hemşerilerimize gerekse diğer vatandaşlarımıza destek sağlamaya hazırdır. Eğitim, kültür sanat ve sosyal alanlardaki faaliyetleri devam ettireceğiz” dedi.

Mali Genel Kurulda söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gençlerin de vakıf çalışmalarına farklı kollardan destek olması gerektiğini belirtti. Başkan Söğüt: “Vakfımızın gençlik kollarının daha aktif olarak çalışması bizlere daha büyük bir güç katar. Vakıf çalışmalarımızın, gençlerin de içinde olduğu komisyonlarda istişareler yapılarak şekillendirilmesinin daha olumlu sonuçları olacağına inanıyorum. Eğitim, kültür, sanat ve sosyal alandaki çalışmalarımızı şehrin diğer dinamikleri ile ortaklaşa projelerle desteklemeliyiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.