BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’den Bursa’ya cenazeye giderken öldüler

Derince’den kalkıp bir yakınlarının cenazesi için Bursa’ya giden ailenin içerisinde yer aldığı otomobil kaza yaptı ve 5 kişiden 2’si öldü. 

24 Temmuz 2021 04:47
Derince’den Bursa’ya cenazeye giderken öldüler

İddialara göre TEM Otoyolu, Bursa yol ayrımında meydana gelen bu kazada Mehmet Mitan iradesindeki 34 RS 6800 plakalı araca, arkadan gelen sürücü ile plakası öğrenilemeyen bir tır çarptı. 

 Savrulan otomobildeki Mehmet Mitan, Mehmet Çiftçi, Nihat Malay, Celalettin Malay (60) ve Zeydin Çiftçi (49) bulundukları yerde sıkıştı. Yaralılar itfaiye ekiplerinin çabası ile sıkıştıkları yerden çıkartılıp hastaneye kaldırıldılar.

Celalettin Malay ve Zeydin Çiftçi tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Derince Çınarlı Mahallesi’nde ikamet eden inşaat ustası Cemalettin Malay ile tekstilci Zeydin Çiftçi, Çınarlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.