BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de emekli komutan neden intihar etti?

Gölcük’te Tersane Komutanı olarak görev yapan Tuğamiral Aydın Eken(57), Başiskele’deki evinde intihar etti. Ramazan Bayramı sonrası ihaleyle ilgili soruşturma açıldığı bu durumun Eken’i üzdüğü de ortaya çıktı 

18 Haziran 2021 06:01
Başiskele’de emekli komutan neden intihar etti?

Gölcük Donanma Komutanlığında Tersane Komutanı olarak görev yapan ve geçen yıl emekli olan Aydın Eken, Başiskele Bahçecik'teki  evinde tabancası ile intihar etti. Evli 1 çocuk babası Aydın Eken’i intihara götüren nedenler bilinmiyor, soruşturma sürüyor.

Öte yandan Odatv’nin edindiği bilgilere göre emekli Tuğamiral Aydın Eken hakkında bir süredir soruşturma devam ettiği belirtildi. Ramazan Bayramından sonra başlatılan soruşturmada gelen bir ihbar üzerine Eken dönemindeki bir ihalenin soruşturma kapsamında olduğu aktarıldı. Edinilen bilgiye göre emekli Tuğamiral Eken intihar etmeden önce yakın çevresinde de “Ben bunu hak etmedim. Benim namusumla şerefimle oynuyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.