Fikret Tonyalı için Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Gebze Öğretmenevi’nde bir veda ve teşekkür programı düzenlendi. Eğitim camiası ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren programa Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri, İLKÇEV temsilcileri ve çok sayıda eğitimci katıldı.
.gif)
Programı organize eden Serkan Varen ve Mustafa Şahbaz’a ve tüm katılımcılara teşekkür eden Fikret Tonyalı, 40 yıl boyunca eğitime ve yetiştirdiği binlerce öğrenciye hizmet etmiş olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Program, plaket ve hediye takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Bundan sonraki dönemde yaşadıklarını kaleme aldığı eserlerini yazmaya, İLKÇEV’de sosyal çalışmalarına devam edecek olan ve torunlarıyla vakit geçirip dede-torun hayatının keyfini çıkaracak olan Eğitimci-Yazar Fikret Tonyalı’ya yeni hayatında sağlık, huzur ve mutluluklar dileriz.
Rektör Cantürk’ün MHP’li Sezer’e gücü yetmiyor mu?
Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye Öcalan yanıtı!
Eski İYİ Partili, yeni AK Partili Kürşad Zorlu, Kocaeli’nden Türk Dünyası’na seslendi
Müşteriden 4 cacık için 1000 lira istedi, 135 bin lira para cezasına çarptırıldı







