Öğrencilerin ulaşım sorununun çözümü ve eğitimlerine güvenli bir şekilde devam edebilmeleri amacıyla ilgili kurumlarla iletişim kurduklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, sürecin olumlu sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, öğrencilerin güvenli ulaşımının önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Fatih Mahallemizdeki öğrencilerimizin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için ilgili yetkililerimizle gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz iletişim ve girişimler neticesinde, bugün itibarıyla taşımalı eğitim uygulaması başladı.
Bu süreçte konuya gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a, Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Emrullah Aydın’a ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Ömeroğlu’na teşekkür ediyorum.
.gif)
Çocuklarımızın güvenliği, ailelerimizin huzuru ve öğrencilerimizin eğitimlerine sorunsuz şekilde devam edebilmesi hepimiz için büyük önem taşıyor. MHP Dilovası İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın taleplerini ilgili mercilere iletmeye ve çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Fatih Mahallemizde taşımalı eğitim uygulamasının başlaması öğrencilerimize, ailelerine ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”
ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİ ULAŞIMI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
Fatih Mahallesi’nde taşımalı eğitim uygulamasının başlamasıyla birlikte öğrencilerin okullarına güvenli ulaşımının sağlanması yönünde önemli bir adım atıldı. Sürecin çözüme kavuşmasında ilgili kurumlarla kurulan iletişim ve iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, öğrencilerin ve ailelerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı çalışmaların devam edeceğini belirterek uygulamanın tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.
Hiç bir dönem her hafta bir başkan hapse atılmadı!
En düşük emekli maaşının yükseltilmesi istendi
Selde zarar gören araçların zararını belediyeler karşılar mı?
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan üretilen araçlarla ilgili o karara tepki







