Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can, saha çalışmalarına devam ediyor. Dün Körfez'de esnaf ziyaretleri yapan Can, halkın sorunlarını dinledi ve BTP'ye yeni üyeler yaptı.
Başkan Can, en çok gençlerin ilgi gösterdiği Bağımsız Türkiye Partisine gönül verenlerin sayısı her geçen daha da artıyor. Bu da bizi çok memnun ediyor.
Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın vizyonu, bilgisi, dinamik ve gençliği gençlerin umudu oluyor. Gençler ülkemizin çok zor bir dönemden geçtiğini her fırsatta dile getiriyorlar.
.gif)
Tarım, hayvancılık, dış politikamız, eğitim maalesef doğru yönetilmiyor. Her gün her yerde sorunlarla karşılaşıyoruz.
İşsizlik, yoksulluk tırmanışta, üniversite mezunu olup da iş bulamayanların sayısı her geçen gün katlanıyor.
Gençler evlenemiyor, yuva kuramıyor. Milletin hayata karşı umutsuz baktığı bir dönemde BTP’nin Milli Ekonomi Modeli ve çözümlerinin yüzlerin güldürdüklerini söyleyerek BTP saflarında yerlerini alanlarla daha da güçleniyoruz. Tüm Kocaelilileri BTP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum şeklinde konuştu.
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı






