BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan çocukların yanaklarından makas aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Milli İrade Meydanı’nda kurulan 23 Nisan şenlik alanını ziyaret etti. Başkan Büyükakın’ı çocuklar sevgi gösterileri ile karşılarken, ortaya çok sıcak görüntüler çıktı.  

26 Nisan 2026 22:03
Başkan çocukların yanaklarından makas aldı!

ATÖLYELER ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Milli İrade Meydanı’nda kapılarını açtığı “Bi Dünya Eğlence” şenlikleri, dört gündür Kocaelililerin akınına uğruyor. 60’tan fazla atölyenin ve birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar sadece eğlenmekle kalmadı aynı zamanda öğretici deneyimler yaşadı.

SEVGİ GÖSTERİLERİ İLE KARŞILANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şenliğin son gününde Milli İrade Meydanı’na giderek çocukların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Büyükakın, stantları tek tek ziyaret etti, kimi eğlencelerde çocuklarla birlikte yer aldı. Çocuklar ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükakın, aynı sevgi gösterileri ile karşılık verdi. Gösterilen ilgiden son derece memnun olan Başkan Büyükakın, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.