Söz konusu buluşmada MHP yöneticileri müdür Babaoğlu’ndan yürütülen spor faaliyetlerine ilişkin kapsamlı bilgiler aldı. Gençlerin spora kazandırılması adına yapılan çalışmalar da değerlendirildi.
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, 2024–2025 yılları arasında ilçe genelinde 10.041 sporcunun yetiştirilmesinde önemli emekleri bulunan Müdür Babaoğlu’ndan övgüyle söz ederek şöyle konuştu:
Özellikle son yıllarda ilçemizden yetişen sporcuların ülke çapında ve uluslararası arenada elde ettiği şampiyonluklarda Müdürümüzün liderliğinin ve spor birimimizin özverili çalışmalarının büyük payı bulunmaktadır.
.gif)
Dilovası’nın adını gururla duyuran bu başarılar, ilçemizde sporun doğru planlama, disiplin ve kararlılıkla nasıl yükselişe geçtiğinin en somut göstergesidir.
Her branşta sporcu yetiştirilmesine öncülük eden, ilçemize sayısız başarı kazandıran Spor Müdürümüz Murat Babaoğlu’na ve fedakârca çalışan ekibine teşekkür ediyor; gençlerimiz adına ortaya koydukları bu değerli emekten dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.
“Gençlerimizin spordan uzak kalmaması, sağlıklı ve disiplinli bir yaşamla buluşması adına tüm evlatlarımızı sporun birleştirici ve geliştirici gücüyle tanışmaya davet ediyoruz. İlçemizin ulusal ve uluslararası başarıları, sporun çocuklarımız için ne kadar güçlü bir gelecek kapısı açtığını açıkça göstermektedir.
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!





