banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Kitap Fuarı trafiği felç etti!

Dün İzmit Kocaeli Kongre Merkezi’nde kapılarını açan Kitap Fuarı, çevre illerden de binlerce kişinin akın ettiği uluslararası bir organizasyon haline geldi. Pazar günü herkes aynı anda araçları ile o noktaya gitmek için yola çıkınca da bu durum D-100 Karayolu’nda trafiği felç etti. 

05 Ekim 2025 12:02
Kocaeli Kitap Fuarı trafiği felç etti!

Kitap okumak bir kültürdür ve okumak ufku zenginleştirir, insanı vizyon sahibi kılar. Kitap okuyan nesiller, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşırlar. 

Nereden bakılırsa bakılsın; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen Kocaeli Kitap Fuarı, yaşama değer katan önemli kültürel etkinliklerden biridir.

Atalarımızın da dediği gibi her sefanın bir cefası, her sefanın da bir cefası vardır. Yağmurun yağmadığı, güneşli bir günde herkesin araçları ile Kocaeli Kitap Fuarı’na gitmek için yola çıkmalarında bir yanlışlık yok.

‘D-100 karayolu böyle bir yükü kaldırmaz, trafik felç olur’ diye düşünmek vatandaşın değil, bu organizasyonu planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey görevlilerinin sorumluluğundadır. Sadece düşünmek yetmez, önlem almak da gerekir! 

Şehrin pek çok noktasına, hatta çevre illerden gelenlerde hesap edilerek D-100, ya da D-130 karayolları üzerine ‘Kocaeli Kitap Fuarı’na gider, lütfen araçlarınızı şu noktaya park edin. Fuara gitmek için servis araçlarını kullanın’ yazılı dijital ekranlarda kurulabilirdi.

Bugün D-100 karayolunda trafiğin kaplumbağa hızıyla ilerlemesinden ötürü pek çok vatandaşın toplu taşıma araçlarından inip yürüyerek şehir merkezine geldikleri de fark edildi. Yaşanan aksaklıkları önceden görmeye de öngörü denir. Öngöremezseniz haliyle tedbir almak için harekete de geçmezsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.