BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

El emeği ürünler, Down Kafe’de görücüye çıktı 

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Down Kafe’de hazırlanan üretim satış standında, özel gereksinimli bireylerin kendi elleri ile ürettiği ürünler satışa çıkarıldı 

04 Mart 2022 14:59
El emeği ürünler, Down Kafe’de görücüye çıktı 

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bünyesindeki Down Kafe’de özel gereksinimli bireylerin sosyal, bilişsel ve motor becerilerini desteklemek amacıyla her ay düzenli şekilde el sanatları etkinlikleri düzenliyor. Bu etkinliklerde özel gereksinimli bireylerin kendi elleri ile üretmiş olduğu çantalar, saksılar, anahtarlıklar, kapı süsleri, kokulu taşlar ve çerçeveler, önceki gün yine Down Kafe’ de kurulan stantta satışa sunuldu. 

TÜM İZMİTLİLERİ BEKLİYORLAR

Oluşturulan engelsiz üretim satış standı, Down Kafe’nin çalışma saatleri içerisinde açık olacak ve stanttan elde edilen gelirler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce ihtiyaç sahibi olduğu belirlenmiş ailelerin engelli çocuklarının yararına kullanılacak. Down Kafe etkinliklerine katılarak birbirinden güzel ürünler üreten özel gereksinimli çocuklar, tüm İzmit halkını ürünlerini almaya ve diğer özel çocuklara destek olmaya bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.