BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün konuklarını ağırladı

İlçeye birbirinden önemli eserler kazandırmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan da konuklarıyla bir araya gelerek gönül köprüleri kuruyor 

04 Mart 2022 11:51
Başkan Aygün konuklarını ağırladı

ORDULULAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sunduğu projelerin yanında istişareye de büyük önem veriyor. Bu kapsamda sık sık vatandaşları ziyaret eden Başkan Aygün, bir yandan da konuklarıyla bir araya gelerek fikir alış-verişinde bulunuyor. Başkan Aygün ilk olarak Gazi Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptığı 22. 23. ve 24. dönem AK Parti Manisa Milletvekili, Hizmet-İş Sendikası Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’yi konuk etti. Daha sonra Derince Ordulular Derneği Başkanı Recep Ali Duyar, yönetim kurulu üyeleri Ümit Efe, İdris Öklük, Mehmet Aydın ve Mustafa Maden'i ağırlayan Başkan Aygün konuklarına nezaketleri için teşekkür etti.

BAŞKAN AYGÜN SAĞLIK’I KONUK ETTİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Genel Müdür Yardımcısı Necati Çalık da vardı. İlçede gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmenin yapıldığı ziyaret sonrasında Başkan Aygün İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Genel Müdür Yardımcısı Necati Çalık’a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bu ziyaretin ardından Başkan Aygün, Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu ve yönetim kurulu üyelerini konuk ederek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.