banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li Başkandan CHP’li başkana yanıt: Hayal sattınız, yalan attınız, insanları kandırdınız

Karamürsel’de işçi çıkarma iddialarına CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu tepki göstermişti. AKP Karamürsel İlçe Başkanı Mesut Çetinkaya’dan hayal sattınız, yalan attınız, insanları kandırdınız gibi sözlerle yanıt geldi. 

25 Mayıs 2024 12:06
AKP’li Başkandan CHP’li başkana yanıt: Hayal sattınız, yalan attınız, insanları kandırdınız

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Mesut Çetinkaya’nın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

ADAMLIK? 

Verdiğiniz sözü tutacak kadar adam değilsiniz. Yaptığınız işin arkasında duracak kadar adam olun .Sayın CHP ilçe başkanı üsluptan bahsetmiş. Evet sizi böyle bilmiyorduk. 2 ayda bütün ayarlarınız değişti. Gerçek kişiliğiniz ortaya çıktı.

Sıcak kanlı ve kapsayıcı yönetim anlayışından kastınız CHP ilçe başkanının personel ile yapılan toplantılara katılması mıdır.

Sizin belediyedeki göreviniz nedir ki, belediye personeli ile yapılan toplantılara katılır oldunuz. Şimdi gelelim ana konuya; as kadrosunu değiştirmek belediye başkanının en doğal hakkıdır.

Yer değişikliği yapar. Zaten as kadro gereğini yapmış belediyeden müsaade almış, ayrılmıştır. İnsanların ekmeği ile oynadınız, şerefi ile oynamayın. Yaptığınız ayıp. Konu olan kardeşimizin çalışkanlığını birçok insan gibi sizde çok iyi biliyorsunuz.

Belediye başkan yardımcısı özel kalemi kadrosu laf ebeliklerine gireceğine. Şuan başka yardımcısı olarak görev yapan arkadaşın yanında kimse çalışıyor mu diye baksaydınız bunu yazmaya utanırdınız

Ama utanma duygunuz olsaydı zaten bu paylaşımı yapmazdınız. Dediğim gibi. Sözünüzü tutacak kadar adam olmadığınızı öncelikle peşinizden gelen, sizin için çalışma yapan kişiler öğrendiler. İnsanların yüzüne bakamayacak hale geldiler

Ama Yaptığınız işin arkasında duramayacak kadar da adam değilmişsiniz. Ekmekle oynadınız. Yalan ve iftira ile sıvıyorsunuz. Sahip çıkma konusuna gelince. Siz menfaat paylaşımı ile dostluklar yol arkadaşlığı kurduğunuz için bizi anlayamazsınız

Sen o tarafa kafa yorma. Seçim döneminde söz verdiğiniz yüzlerce gencin yüzüne nasıl bakacağını düşün sayın ilçe başkanı. Bizim dostluklarımız. Abi kardeşliklerimiz menfaat üzerine kurulmadı.

Bize Söz namustur diye öğrettiler dedim ya; sor bakalım etrafına sayın ilçe başkanı. Sizin gibi bol keseden verilmiş bir sözüm olmuş mu? Siyaset dersi alacağımız son kişiler sizlersiniz

Hayal sattınız, yalan attınız. İnsanları kandırdınız. Bari, yüzünüzü  eğin ve susun da.
Adam zannetmeye devam etsinler

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.