banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’liler gençlerin peşinde

CHP il, ilçe, kadın ve gençlik örgütlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği yürüyüşe gençlik örgütleri rehberlik ederek kortejin en önünden yürüdü. 

19 Mayıs 2024 13:13
CHP’liler gençlerin peşinde

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) il, ilçe, kadın ve gençlik örgütleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sabri Yalım Parkı’ndan başlayan ve Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’na kadar süren bir yürüyüş gerçekleştirdi. Coşkuyla gerçekleştirilen yürüyüşe gençlik örgütleri rehberlik ederek kortejin en önünden yürüdü. Yürüyüşe CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Milletvekili Muhip Kanko, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, çok sayıda partili ve vatandaşlar katılım sağladı. 

ÇELENK BIRAKILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nın 105’inci yılında gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda vatandaş yürüyüş esnasında katıldı. Yürüyüş sonrası CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Milletvekili Muhip Kanko, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çelenk bıraktı. 

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Ardından Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, bağımsızlık ve cumhuriyet yolunda canını ortaya koyarak bizlere bugünleri miras bırakan tüm şehitler adına saygı duruşu ve sonrasında İstiklal Marşı okundu. Son olarak tüm protokol üyeleri, partililer ve vatandaşların katıldığı bir fotoğraf çektirerek birlik mesajı verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.