banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refahlı Fatma Kurtuluş’tan gençlere mesaj!

Yeniden Refah Partili Fatma Kurtuluş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.  

19 Mayıs 2024 07:58
Yeniden Refahlı Fatma Kurtuluş’tan gençlere mesaj!

Kurtuluş mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919, ‘Ya istiklal ya ölüm!’ düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı ve milletimizin bağımsızlık meşalesini yaktığı tarihî bir dönüm noktasıdır. Bu önemli gün, gençlerimize armağan edilmiş ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verilen önemin bir göstergesi olmuştur.

“İŞTE KURTULUŞ MÜCADELESİ BÖYLE BAŞLAR”

Mustafa Kemal Samsun’a çıkmadan önce Osmanlı İmparatorluğu’nun 36. ve son padişahı Vahdettin’in huzuruna çıkar. İrade-i milliye gazetesinin Havza telgrafına göre Samsun’dan bu telgrafı çeker: ‘Huzurunuza çıkmakla son kez şereflendiğimde İzmir’deki elem verici işgalden pek hüzünlenmiş olan kalbinizin bu kurtuluş meselesine ilişkin ilhamları şu an dahi uyanışıma dair hatıralarımı süslemektedir. Sizin kurtuluş fikrini aşılamanızdan ilham alarak imanımın verdiği azimle acizane görevimin başındayım.’ İşte Türk Kurtuluş savaşı böyle başlar. Yıl 1919 günlerden 19 Mayıs... Bu milli mücadelede şehit olan evlatlarımızı ve ecdadımızı bir kez daha yâd ediyoruz.

“YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE’ YÜZYILINA ERİŞECEĞİZ”

Bugünün gençliği, yarının liderleri olarak ülkemizin geleceğini inşa edeceklerdir. Gençlerimizin; bilimin ışığında, milli ve manevi değerlerimize bağlı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmeleri için hep birlikte çalışmalıyız. Buradan gençlerimize seslenmek istiyorum; bizler Yeniden Refah Partisi olarak, sizlerin her alanda en iyi şartlara sahip olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yeniden Refah Partisi iktidarında; daha iyi şartlara kavuşacak, eğitimde eşitsizlik yaşamayacak, uyuşturucudan uzak olacaksınız. Sokaklarımızı sizler için güvenli hale getireceğiz. Yeniden Refah Partisi ile daha müreffeh daha güvenilir bir Yeniden Büyük Türkiye’ yüzyılına erişeceğiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.