banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan o soruya yanıt vermedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, soruşturma sorusunu yanıtsız bıraktı. 

15 Mayıs 2024 08:02
Erdoğan o soruya yanıt vermedi

TASARRUF GENELGESİ

Erdoğan, kamudaki tasarruf tedbirlerine ilişkin soruya "Cumhurbaşkanı yardımcım, Hazine ve Maliye bakanım gerekli açıklamaları yaptı" karşılığını verdi.

Kamu Özel İş birliği yöntemiyle yapılan projelerin dövizden TL'ye dönme durumu sorulan Erdoğan "Kamuoyu, hepsi bundan nasiplenecek" ifadesini kullandı.

CHP'YE ZİYARET 

CHP'yi ziyaret tarihi hakkında ise Erdoğan "Yakın bir zamanda iade-i ziyaretimi yapacağım" diye konuştu. 

AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI 

Son olarak Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan soruşması ve Emniyet'te yaşananlar soruldu.

Gazetecilerin Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sabah saatlerinde paylaştığı mesajı hatırlatarak "İçişleri Bakanı size de bir operasyon yapıldığını söyleyerek bir sosyal medya mesajı paylaştı..." sözleri üzerine yürüyüşünü sürdüren Erdoğan jest ve mimikleriyle soruya yanıt vermeyeceğini işaret etti. Bunun üzerine soru-cevap sonlandırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.