google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

banner458

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Utanmazlar vicdansızlar

CHP Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM’de yaptığı konuşma sırasında AKP sıralarından laf atılınca çıldırdı. "Deprem anlatıyorum burada, biriniz gelmedi" diyen Ağbaba sinirlerine hakim olamayıp "Utanmazlar! Vicdansızlar" diye bağırdı. 

09 Mayıs 2024 13:57
Utanmazlar vicdansızlar

Geçtiğimiz gün Meclis kürsüsünden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a AUDİ A8 marka makam aracı kiralanmasını eleştiren CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Bu aracın bir günlük kirası 25 bin TL yani bir emekli 2.5 aylık maaşı ile bu arabaya binebiliyor. 1 asgari ücretli 1.5 maaşıyla bu arabaya binebiliyor. Ya insanda vicdan olur, ahlak olur. Allah bunları ıslah etsin" demişti.

VİCDANSIZLAR

Bugün yine Meclis konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Ağbaba çılgına döndü. Konuşması sırasında AKP sıralarından laf atılınca "Laf atmaktan başka bir halt yaptığın yok, anca zenginlere yandaşlık yap. Ben halkın vekiliyim, fakir fukaranın vekiliyim." dedi.

Karşılıklı atışmanın şiddeti artarken Ağbaba şunları söyledi:

"Malatya'da deprem yok diyorsan utanmazın utanmazısın, arın yok senin. Keşke gelsen bir deprem bölgesini gezsen de insanların yüzüne bir baksan. Malatya'ya gel gör nasıl rezil bir yönetim gösterdiğinizi gör. Arada bir deprem bölgesini gelin görün, ayağınız bir çamura bassın da vekil olduğunuzu anlayayım ben sizin. Selam verdiğiniz yok. Deprem döneminde birinizi yolda görmedim. Bir de utanmadan laf atıyorsunuz bana. Utanmazlar Vicdansızlar"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.