banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erbakan'dan Bahçeli'ye: Dedem yaşında insansın

Bahçeli son grup toplantısında Erbakan’ı hedef almış, “Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz” ifadelerini kullanmıştı. Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan’dan Bahçeli’ye cevap geldi. 

02 Mayıs 2024 08:10
Erbakan'dan Bahçeli'ye: Dedem yaşında insansın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a çok sert sözlerle yüklenmişti.

Bahçeli şu sözleri sarf etmişti:

"Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz onların nerede durduğunun kimlere hizmet ettiğini kuşkusuz herkes bilecek ve öğrenecektir.3-5 belediye almak siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye atla gidiyorlar çeşmeye. Cumhur İttifakı'nı zaafa uğratmak dışında gayeleri yok. Öyle insanlar vardır ki kalbi kof, dışı dost görünür. Öyle yaklaşırlar ki dışı hoş, özü boştur. Bilinmelidir ki Cumhur İttifakı hesap yapanlara mecbur ve mahkum değildir. Biz siyaseti adam gibi yaparız, muhataplarımızın da böyle davranmalarını bekleriz. İsrail'in safına geçip Cumhurbaşkanlığı kabinesini yaylım ateşine tutan müflisleri önce millete sonra da Allah'a havale ederiz. Jet yakıtı üzerinden siyonizme yakıt olanların Türkiye'yi engelleme heveslerinin kursaklarında kalacağını cesaretle söyleriz."

ERBAKAN: DEDEMİZ YAŞINDA İNSAN

Gerçek Gündem'in haberine göre Erbakan, Bahçeli'nin sözlerine verdiği cevapta aralarındaki yaş farkını vurgulayarak şunları söyledi:

"Devlet Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz."

KAÇ YAŞINDALAR?

1 Ocak 1948 doğumlu olan Devlet Bahçeli, 76 yaşında. Fatih Erbakan ise 45 yaşında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.