BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de Akşener’in fotoğrafı il binasından söküldü mü?

İYİ Parti Kocaeli İl binasının çatı katında Genel Başkan Meral Akşener’in fotoğrafının yer aldığı totemin şiddetli rüzgar ve fırtınada zarar gördüğü bilgisi verildi. 

24 Nisan 2024 07:22
Kocaeli’de Akşener’in fotoğrafı il binasından söküldü mü?

Aynı konuyla ilgili İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Buğra Yiğit Kılıç’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı binamızın üstündeki genel başkanımızın totemi, hepinizin bildiği üzere Cumartesi günkü olumsuz hava koşullarındaki şiddetli rüzgardan dolayı bir bölümü hasar görmüştür. 

Totemin bağlantıları zarar gördüğü için yeni bir totem sipariş edilmiştir. Bilgi kirliliği yaşanmaması adına siz değerli basın mensuplarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.