BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince Belediyesi borç batağında mı?

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, AKP düzeninin ekonomik açıdan sürdürülmesi artık mümkün değildir dedi. Yamen’in Derince Belediyesi’ndeki durum borç batağına sürüklenen belediyelerden farklı değil şeklindeki sözleri de dikkat çekici.  

16 Nisan 2024 21:48
Derince Belediyesi borç batağında mı?

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Merkez bankasının 818 milyar lira rekor düzeyde zarar açıkladığı günümüzde AKP yetkililerinin Maldivler’de Istakoz yiyen, saray yaptırmak için yeni yerler tespit ederken kendi vatandaşına soğan ekmeği reva gören AKP düzeninin ekonomik açıdan sürdürülmesi artık mümkün değildir. 

Ülke genelinde CHP Belediyelerinin AKP den devir aldığı belediyelerin durumu vahim haldedir. Borç batağı içerisinde teslim alınan belediyeler seçim öncesi usulsüz işe alımlarla kanun hiçe saymışlardır.

“SOSYAL DEMOKRAT HALKÇI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”
  
Büyük bir mücadele vererek teslim aldığımız Derince Belediyesinde de maalesef durumlar farklı değildir. Bu durum bizler için sürpriz olmamıştır. Zira AKP belediyeciliğinin ne anlama geldiğini bizler zaten biliyorduk. 

Bizler İlçe örgütü ve CHP ye gönül veren partililerimiz ve vatandaşlarımızla sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışının destekçisi olmaya devam edeceğiz.
 

HER BİR FERDİNİN MUTLU OLDUĞU BİR DERİNCE İÇİN YOLUMUZ AÇIK OLSUN
   
Belediye Başkanımız Sertif Gökçe’nin görevi devir aldığı ilk günden itibaren bu anlayışın ilk adımlarının atıldığını mutlulukla gözlemlemekteyiz. CHP’nin iktidara yürüdüğü yerel seçim sonuçları ile bütün ülke tarafından görülmektedir. Bu noktada bizlere büyük görevler ve ödevler düşmektedir. 

CHP olarak seçim sonuçlarını zafer kazanmış olarak görmüyoruz. Zira zafer düşmana karşı kazanılır. Biz bir görevi devir aldığımız düşüncesiyle vatandaşlarımızın layık olduğu yönetim anlayışına ötekileştirmeden, daha önce hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun ayrıştırmadan eşit yurttaşlık anlayışı içerisinde olacağız.  Her bir ferdinin mutlu olduğu bir Derince için yolumuz açık olsun. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.