BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Artvinli: Akşener’e hakkımı helal etmiyorum

Kocaeli siyasetinin duayen isimlerinden DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli kendisine hep yalan söylemekle itham ettiği Meral Akşener’e hakkını helal etmediğinin altını çizdi. 

14 Nisan 2024 22:42
Artvinli: Akşener’e hakkımı helal etmiyorum

İbrahim Artvinli’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

2017 yılında daha önce yaktığımız çoban ateşi hareketi partileşme aşamasına gelmişti. Bütün Türkiye’de bir heyecan yaratmıştık. Bu sırada Meral Akşener hareket geçince siyaset arkadaşlarımız hele bir duralım bizde vekillik bakanlık yapmış biri, belki merkezde bir toplanmayı sağlar diye iyi niyetle yanında yer alalım dediler.

Gerçekten başlarken büyük bir rüzgar oluşmuştu. Müthiş bir kongre izledik ama listeler açıklanınca şunu gördük; parti küçük bir MHP kopyasıydı. Göstermelik birkaç isim merkezden alınmıştı. O aralar İzmit’e her gelişinde beni siyasetine referans gösteren hanımefendi ile 1994 yılında başlayan irtibatmız devam ediyordu.

Beni de Yüksek İstişare Kurulu’na almıştı. Kendisine yanlış yaptığını merkez siyasetine yönelmesi gerektiğini birkaç defa söyledim. Hak verdi ancak gereğini yapmadı. Çok özel sohbetlerimiz oldu, benim bir talebim olmadan 2018 seçimlerinde Kocaeli listesini birlikte yapacağımız sözü verdi.

Bütün Türkiye’den aday adayları beni arayıp referans olmamı bile istiyorlardı. Netice malum hanımefendi milliyetçilerle değil ülkücülerle yürümeyi tercih edince sonunu hazırladı. Yalan ile abad olunmayacağını anlamış oldu mu? bilmem.

1994 adaylığından buyana çok kez yollarımız kesişti ve bana hep yalan söyledi, kendi yalanlarıyla baş başa kaldı. Hakkı varsa bana helal etmesin ama ben hakkımı helal etmiyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.