BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hava sıcaklığı daha da artacak

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yeni haftada güneş birçok şehirde kendini gösterecek. Hava sıcaklıklarında yükseliş görülecek, Akdeniz'in doğusunda sıcaklıklar 30 dereceye yaklaşacak 

14 Nisan 2024 23:00
Hava sıcaklığı daha da artacak

Meteoroloji'nin tahminlerine göre 9 günlük bayram tatilinin ardından ilk pazartesi günü yurdu yazdan kalma bir hava bekliyor. Yağışların bugün Doğu Anadolu'nun kuzeyinde ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kendini göstereceği tahmin ediliyor. Yer yer yağışın etkisi görülecek olsa da yurt genelinde açık bir hava hakim olacak.

YER YER SAĞANAK ETKİLEYECEK

Bugün ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Malatya ve Ordu çevreleri ile sabah saatlerinde Samsun'un doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Yurdun batısının iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi beklenmektedir. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.