BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'den Erdoğan açıklaması

İYİ Parti, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Meral Akşener'e partinin başında kalması yönünde bir telkinde bulunduğu iddiasını yalanladı. 

12 Nisan 2024 22:13
İYİ Parti'den Erdoğan açıklaması

27 Nisan'da olağanüstü seçimli kurultaya gidecek olan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Partinizin başında kalın, ayrılmayın" çağrısı yapıldığı iddiası ileri sürüldü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısının ardından Erdoğan'ın da Akşener'e benzer sözler kullandığı iddia edildi. 

"ALGI OPERASYONUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ"

İYİ Parti, gündeme gelen iddiaları yalanladı. İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanlığı, yaşananlara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

- Dün bayramlaşma programı kapsamında Sayın Cumhurbaşkanı ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener arasında nezaketen yapılan bir telefon görüşmesine ilişkin olarak gerçek dışı haber ve iddialar ortaya konulmuştur.

- Bayramlaşma dışında bir içeriği bulunmayan bu görüşme, farklı saiklerle partimize yönelik bir algı operasyonuna dönüştürülmüştür.
Söz konusu haberlerin organize olarak yayılması ise İYİ Parti'nin kurumsal yapısına zarar vermeyi amaçlamaktadır. Gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunu kamuyounun takdirlerine sunarız. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.