BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’da bayram coşkusu 

Kocaeli Ticaret Odası’nın geleneksel bayramlaşma programı, Kocaeli iş dünyasını buluşturdu  

10 Nisan 2024 22:56
KOTO’da bayram coşkusu 

Kocaeli’nin en büyük kurumsal ailesi KOTO’nun geleneksel bayramlaşma programı bu bayramda da yoğun katılıma sahne oldu. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un KOTO Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Kaya, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz, Tahsin Can Kuşkan, Meclis Başkan Yardımcıları Fikret Yıldırım ve İbrahim İkiz ile birlikte ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına ilgi yoğun oldu. 

BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, katılım ve yoğun ilgi dolayısıyla tüm üyelere tek tek teşekkür ederek, davetlilerin Ramazan Bayramlarını kutladı. Kent protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de KOTO’nun büyük bayramlaşmasına katılarak, bayram coşkusunu paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.