BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, AKP’li Meclis üyesi Efe’nin acısını paylaştı

Başkan Hürriyet, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin hayatını kaybeden babası Bilal Efe için acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti. Hürriyet, İzmit Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü personeli Erkan Çakır’ın cenaze törenine de katılarak acılı aileye taziyelerini iletti. 

10 Nisan 2024 09:44
Başkan Hürriyet, AKP’li Meclis üyesi Efe’nin acısını paylaştı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşların mutlu günleri kadar acılı günlerinde de yanında oluyor. Bu kapsamda Başkan Hürriyet, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin hayatını kaybeden babası Bilal Efe’nin Tavşantepe Göl Camii’nde gerçekleşen cenaze törenine katıldı. Aileye başsağlığı dileklerini ileten Hürriyet, Efe ailenin acısını paylaştı.

Öte yandan kentin sevilen isimlerinden ve aynı zamanda da İzmit Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü personeli olan Erkan Çakır’ın cenaze törenine de katılan Başkan Hürriyet, acılı aileye taziyelerini iletti. Çakır, Kocaelispor'un Çorum FK ile deplasmanda oynadığı maça gitmiş ve maçtan sonra rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.