BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah hangi parti ile birleşecek?

Prof. Dr. Ersan Şen, canlı yayında ülke genelinde en fazla oy alan üçüncü parti Yeniden Refah’ın hangi parti ile birleşeceğini açıkladı. 

03 Nisan 2024 11:31
Yeniden Refah hangi parti ile birleşecek?

31 Mart seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin bazı illerdeki oyları değişti. CHP, AKP’nin kalesi olarak görülen illerde oy oranını artırarak belediyeleri aldı. İstanbul’da Belediye Başkanı yeniden Ekrem İmamoğlu seçildi.

Doğu’daki iller Şırnak ve Van’da oy sonuçlarına ilişkin tartışmalar devam ederken Prof. Dr. Ersan Şen canlı yayında seçimin artı ve eksilerini tek tek analiz ederek yorumladı.

Şen’in Yeniden Refah Partisi’ne ilişkin bir iddiası ise büyük dikkat çekti.

“YENİDEN REFAH’I BİR ALLAH'IN KULU TUTAMAZ”

Yeniden Refah Partisi'nin aldığı oyun kendisi için sürpriz olmadığını belirten Şen “Bundan sonra Yeniden Refah Partisi'ni bir Allah'ın kulu tutamaz bu kadar net konuşuyorum. Daha önce katıldığım yayınlarda da anlattım. Yeniden Refah Partisi, seküler kesimin kadın seçmeniyle de barışırsa çok büyük oy alır, çünkü yurttaşlığı savunuyor” dedi.

“SAADET PARTİSİ'NİN OYUNU DA EKLERLERSE BÜYÜK BİR SIÇRAMA YAŞAR”

Fatih Erbakan'ın önemli bir figür haline geldiğini belirten Şen “Durdurulamaz bir güç. Mutlaka Saadet Partisi ile barışmalılar. Baba yadigarı bir parti, Saadet Partisi'nin oyunu da eklerlerse büyük bir sıçrama yaşarlar. Yeniden Refah, bu ülkede denk bütçeyi savunan bir parti” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.