BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit adayı Şirin’den genel seçim mesajı

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin’den seçim sonrası ilk açıklama geldi. Şirin, genel seçim için şimdiden kolları sıvadıklarının altını çizdi. 

02 Nisan 2024 12:01
İYİ Parti İzmit adayı Şirin’den genel seçim mesajı

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Bizler ülkemizi, milletimizi en önde tutan İYİ Parti'lileriz. Bu yüzden kişisel egolarımız ya da kısa vadeli kazançlarımız yerine “Asıl olan vatanımızdır, yaşadığımız şehirlerimizdir” deriz. 31 Mart seçimlerine de bu ülküyle girerken, Türk siyasetini iki kutuplu anlayıştan kurtarmak istediğimizi, düşmanlıklar ve korkular üzerinden politika üretmek yerine halkımızın tamamını birleştirme arzumuzun olduğunu, kazanmak uğruna karanlık odaklarla yol yürümek yerine kendi özümüzü, samimiyetimizi ortaya koyduğumuzu ifade etmek isterim. 

Kazanmak elbette asıl ve en önemli hedeftir. Fakat bizim için ası hedef dik durmaktır. Herkes bilsin ki biz de dik durduk. Öte yandan İYİ Parti’yi kurarak Türk siyasetinde merkez iddiasını güçlendiren, Türkiye’ye adalet ve demokrasiyi getirmek için Türkiye’nin dört bir yanını gezen Genel Başkanımız Meral Akşener’in “hür ve müstakil İYİ Parti” iddiasında nihai hedefin genel seçimler olduğunu İYİ Parti'liler olarak bizlerin de bu amaç uğruna şimdiden kolları sıvadığımızın bilinmesini isterim. 

Türkiye’de iki kutuplu siyasetin son demlerini yaşadığını da ifade etmek isterim.
İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin olarak se çim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehrimize, İzmitli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Seçilen belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları tebrik ediyorum. Seçim sürecinde sürekli beraber olduğumuz, sürekli ve etkin desteklerini gördüğüm il başkanım ve il yöneticilerimize, ilçe başkanın ve ilçe yöneticilerimize, meclis üyesi adaylarımıza, en temiz duygularla bizlere destek veren yol arkadaşlarımıza, dayatılan iki kutuplu siyaset kısırlığında bize teveccüh gösteren cesur hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Saygılarımla…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.