BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mustafa Can: Yoksullaştırılan millet iktidarı cezalandırdı

İzmit Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olan Mustafa Can, seçim sonuçlarını yorumladı. Millet iktidarı cezalandırdı dedi. 

01 Nisan 2024 08:35
Mustafa Can: Yoksullaştırılan millet iktidarı cezalandırdı

Mustafa Can’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Seçim sonuçları, ülkemiz ve Kocaeli’miz, İzmit’imiz için hayırlı olsun. Seçilen başkanlarımıza hayırlı olsun diyorum. 31 Mart mesaj çok net; halkımız daralan ekonomik koşullarda, yaşam mücadelesinde mevcut iktidarı cezalandırdı. Ben en kısa olarak böyle yorumluyorum. 

Şahsımla ilgili olarak; İzmit halkıyla çok güzel bir kaynaşmamız oldu yaklaşık 7 ay boyunca beni dinlediler ve misafir ettiler. Ancak mevcut iktidara bir ders vermek için karşısındaki en güçlü adaya oy verdiler.

Bu sonuç bunun tezahürüdür. Bu sonuca saygı duyuyorum. Kendim ile ilgili olarak bağımsız adaylık büyük bir riskti hele bu ortamda ancak ben bunu almak zorundaydım. Benim için çok faydalı bir Siyasi dönem oldu. 

Bundan sonrada siyasetin içerisinde olmaya ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocam’dan öğrendiğim Milli Görüş ilke ve Prensipleri ile siyaset yapmaya devam edeceğim. Nerde kalmıştık? 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.