BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sezer: Gölcük Cumhur İttifakı’ndan emin

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçimde destek istediği Piyalepaşa ve Şehitler Mahallesi halkı tarafından coşku ile karşılandı. 

29 Mart 2024 13:50
Sezer: Gölcük Cumhur İttifakı’ndan emin

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçim çalışmaların son günlerinde de hemşehrileri ile bir araya gelmeyi aksatmıyor. Gün boyunca ziyaretlerini sürdüren Başkan Sezer, Cumhur İttifakı temsilcileri ile birlikte ziyaret ettiği Piyalepaşa ve Şehitler Mahallesi'nde coşku ile karşılandı. Yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri anlatan Sezer, mahalle halkından destek sözü aldı.

MARKA BİR ŞEHİR İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gölcük halkının ilgisi ve desteği karşısında mutlu olduğunu belirten Sezer, “Bize düşen ortak aklı ön planda tutarak Gölcük’ü daha da yaşanılabilir bir kent haline getirerek el birliği ile daha ileriye taşımaktır. Hiç kimsenin kaygı taşımayacağı ve herkesin huzurla yaşamak isteyeceği marka bir şehir inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.