BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erzurumlular’dan Başkan Söğüt’e destek

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, “Bugüne kadar bizlere güçlü bir destek verdiniz, yine vereceğinize eminim” dedi.  

29 Mart 2024 11:00
Erzurumlular’dan Başkan Söğüt’e destek

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu’na konuk oldu. Federasyon Başkanı Tekin Dursun ve dernek başkanlarının da hazır bulunduğu buluşmada Başkan Söğüt’e ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. 

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Başkan Şener Söğüt’ün her zaman yanlarında olduğunu dile getiren KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Şener Başkanımızın ne zaman kapısını çalsak her zaman bizleri geri çevirmedi. Herkesin olduğu gibi bizimde her zaman yanımızda oldu. Ben hepimiz adına Şener Başkanıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum” dedi.

SİZLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Başkan Söğüt’te KEDFE üyelerine teşekkür ederek, “Federasyon Başkanımız bizlere teşekkür etti ama asıl biz sizlere teşekkür ediyoruz. Çünkü görüyoruz ki biz en güçlü desteği Erzurumlu hemşerilerimizden alıyoruz. Sizler, bizi bu zamana kadar hiç yalnız bırakmadınız, hep destek oldunuz, her daim yanımızdaydınız. Bizler sizlerin destekleriyle hizmet ve eserlerimizi kazandırmaya devam ettik, edeceğiz.

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

Biz göreve gelirken kendimize hedefler koymuştuk, hepsine ulaştık. Ve bunu el ele vererek hep birlikte yaptık. Şimdi ise bizim önümüzde daha büyük hedefler var. Bu hedeflerimize de ulaşmak için en büyük gayretimizle çalışacağız. El ele her şeyi birlikte yapacağız. Önümüzde seçim var. Amacımız çifte bayram yaşamak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.