BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tutuş: Eser ve hizmet dolu günlere az kaldı

Alikahya bölgesinde bulunan; Kavanium, İztop ve Jasmin Site sakinleri ile bir araya gelen Tutuş, “Gerçek belediyecilik diyerek çıktığımız yolda, eser ve hizmet dolu günlere az kaldı” dedi. 

29 Mart 2024 14:30
Tutuş: Eser ve hizmet dolu günlere az kaldı

Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Alikahya bölgesinde bulunan; Kavanium, İztop ve Jasmin Sitesi’nde oturan vatandaşlarla bir araya geldi. Site sakinlerinin yoğun katılım sağladığı programlarda konuşan Tutuş, “Hemşerilerimizin desteği ve teveccühü bize güç verirken, aldığımız bu enerji ile yolumuza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kuruluşlarıyla sürekli iletişim halinde olacak, uyum içinde çalışacağız. 

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Birlikte düşünüp, ortak akılla ilçemiz için birlikte hizmet üreteceğiz. Şehrimizdeki bütün kesimlerin beklentilerine cevap vermeye, iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışacağız. İnsana, çevreye ve doğaya değer veren, barış ve hoşgörünün egemen olduğu bir anlayışla hareket edecek; emeğe, dayanışmaya ve insani değerlere sahip çıkmayı görev bilerek çalışacağız. 

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Bizlere yakışır bir şekilde, el birliği ve dahası gönül birliği ile değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek yeni İzmit'i oluşturmak en büyük hedefimiz."dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.