BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Deprem öncesi doğadaki değişiklikler

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, deprem olmadan bir hafta önce insan vücudundaki belirtileri açıkladı. 

28 Mart 2024 11:04
Deprem öncesi doğadaki değişiklikler

Yalova açıklarında ve Marmara Denizi çevresinde meydana gelen depremler, herkesçe endişe yarattı. Prof. Dr. Ercan, sosyal medya hesabından depreme dair ilginç bir paylaşımda bulundu.

Övgün Ahmet Ercan, deprem olmadan bir hafta önce insan vücudundaki belirtileri sıraladı.

Ercan, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Deprem yılı; meyveler bol, deprem haftası; kırmızı balıklar bol olur. Ayrıca kişilerde baş, kas ile eklem ağrıları artar" ifadelerini kullandı.

5 İLÇE SAYDI

Ercan ayrıca, 5 ilçede oturan vatandaşları uyardı. Prof. Dr. Ercan, "Depremde, kırık(fay) yıkmaz, sarsıntı yıkar. Sarsım gevşek yerde büyür, yapıyı çalkalar. Yıkımların %65 nedeni Yer, %35'i Yapısal kusurlardır. Yoğun, çok katlı yapılaşmış, Esenyurt, Beylikdüzü, Bahçelievler, Zeytinburnu, Bakırköy korkutuyor. İstanbul'da kazanç, bilimi yok saydı" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.