BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partililer birlik mesajını Yürüyüş Yolu’nda verdi

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, GİK Üyesi Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, il ve ilçe yöneticileri, kadın politikaları ve gençlik kolları temsilcileri, meclis üyesi adayları ve Kocaeli teşkilatının üyeleri, birlik mesajı vermek amacıyla Yürüyüş Yolu'nda bir araya geldi. 

28 Mart 2024 09:07
İYİ Partililer birlik mesajını Yürüyüş Yolu’nda verdi

Yürüyüş Yolu'nda düzenlenen stant çalışmasına katılan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, Pazar günü gerçekleşecek seçimde iddiasını ortaya koyarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin yaptığı açıklamada, "Hür ve müstakil olarak girdiğimiz seçimlerde, İYİ Parti'ye gönül veren, ruhunu ortaya koyan teşkilatımızla seçimlere hazırız. İzmit halkı iki tercih arasında sıkışmak zorunda değil. Sevgili İzmit halkı, ne Cumhuriyete savaş açana mecbursunuz ne de teröre alan açana. İzmit en iyisini hak ediyor," dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.