BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Derince İlçe Başkanı Yamen: Biz bu masalları 23 yıldır dinliyoruz

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, seçim gününe en yakın zamanlarda AKP’nin açıklayacağı sürpriz projelerin hastane ve okul olabileceğini belirtmişti. CHP İlçe Başkanı Yamen, AKP Derince’ nin yaptığı açıklamasına karşı “Daha önce yaptığım bir açıklamada dedimki; AKP her an bir hastane yada okul yapacağız diye bir açıklama yapabilir. Bu açıklamanın üzerinden bir gün sonra AKP den müjde diye benim söylediklerim paylaşıldı. Söylemiştim biz bu masalı 23 yıldır dinliyoruz.” 

28 Mart 2024 09:22
CHP Derince İlçe Başkanı Yamen: Biz bu masalları 23 yıldır dinliyoruz

SÖYLEYECEK YA DA YAPACAK BİR ŞEYLERİ KALMADI

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, Cumhur İttifakının kaybedeceğini anladığını ve paniklemiş olduğunu belirtti, “Söyleyecek sözü kalmayan Cumhur İttifakı bileşenleri Derince Belediyesindeki kişisel rantlarının gideceğini anladıklarından panikleşmiş durumdalar ve bunun içinde ne yapacaklarını, ne diyeceklerini şaşırmış görünüyorlar. Şunu diyolar olmuyor, bunu diyolar olmuyor. Söyleyecek yada yapacak bir şeyleri kalmadı. Çünkü Derince halkı artık bu boş laflara geçit vermeyecek.”

“DERİNCELİ HEMŞERİLERİMİZ HİÇ MERAK ETMESİN ADAYIMIZ SERTİF GÖKÇE BAŞKANLIĞINDA CHP BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞI İLE TANIŞMAYA VE KAVUŞMAYA AZ KALDI”

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, CHP’ li belediyelerinin hizmetlerinin örnek olduğunu ve Derince’ nin CHP belediyeciliği ile kavuşacağını söyledi, “CHP Belediyeciliğinin ne anlama geldiğini neler yaptığını İstanbul, Eskişehir, Muğla, Çanakkale, Mersin, Ankara gibi illerimizdeki uygulamalardan biliyoruz. Zira Türkiye çapında yapılan araştırmalar sonucunda insanların çoğunlukla bu illerde yaşamak istediği sonucu ortaya çıkmaktadır. İşte bu tam olarak CHP Belediyecilik anlayışının sonucudur. Derinceli Hemşerilerimiz hiç merak etmesinler adayımız Sertif Gökçe başkanlığında CHP belediyeciliği anlayışı ile tanışmaya ve kavuşmaya az kaldı. Güzel günlerde görüşmek üzere.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.