BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit adayı Şirin’den bu fotoğrafa tepki

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, İYİ Parti İl Başkan Vekili Kaan Dilmen’in İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le fotoğraf çektirmesine tepki gösterdi.  

27 Mart 2024 12:33
İYİ Parti İzmit adayı Şirin’den bu fotoğrafa tepki

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Ortaya çıkan  görüntüler sebebi ile bir açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Değerli İzmitliler bugün çalıştırılan düzenek aslında malumun ilanından başka bir şey değil.  Öncelikle şunu belirtmeliyim ki basına bir başkan ad ayı ile tatlı tatlı pozlar veren  bu arkadaşlarımızı ben 2 ay boyunca hiçbir şekilde yanımızda görmedim. Aksine içlerinden biri partimiz teşkilatlarında görev alan  genç kardeşlerimizi sürekli olarak olumsuz bir biçimde etkilemeye çalıştı. 
 
10 gün kadar önce değer verdiğim bir CHP üyesi ile karşılaştığımızda neden fotoğraf çektirmiyoruz diye sorduğunda ben “nezaket gereği, yanlış anlaşılmaya vesile olmayalım” dediğimde bu arkadaşım bana “çok iyiniyetlisin ve seçim arifesinde ciddi bir provakasyonla karşılaşacaksınız bil o zaman “ diyerek beni uyarmıştı. 
 
Şunu açıkça ifade etmek isterim herkes kendine yakışanı yapar. İnsanı diğerlerinden ayıran zor zamanlarda takınacağı tavır değil midir?
 
Benim partimin temsil makamlarında oturup bir diğer parti adayını destekleyici mahiyette konuşmalar yapan, paylaşım yapan  kişilerin İyi Parti teşkilatlarında görev alıp aylardır emek veren, ter akıtan arkadaşlarımızın ve   partimize gönül vermiş yüzbinlerin gözünde değeri zaten olamaz. 

 
Biz hiç kimseye değil vatandaşımıza emanetiz ve  birilerine  değil Türk milletine hizmet için yola çıktık.

Bizim gerçek servetimiz imkansızlıklarına rağmen zengin bir gönülle bizleri ağırlayan vatandaşlarımızı tanımak, onlarla bir olmaktır.
 
Ben bu hanım arkadaşımıza da sesleniyorum. “Bu saatten sonra bil ki senin kazanman sadece senin ve yanındaki iş ortaklarının kazanması” anlamı taşıyor. Bu seçimi vatan millet meselesine dönüştürme. 

Tabiiki herkesten olduğu gibi İyi partililerden de oy isteyeceksin bunu doğal karşılıyorum ama sanki İyi Parti kurumsal olarak sana destek veriyormuş havası yaratacak fotoğraflar paylaşarak bir yere varamazsın. 
 
Zira sana sözde değer verenler hem İzmitte hem de partimizde artık karşılıklarının kalmadığını bilen kişilerden başkası değiller.

Değerli kardeşim şunu da unutma bugün yakasındaki  rozetiunutup bizi yarı yolda bırakan yarın senide ilk dönemeçte bırakacaktır ve bu ahlaka sahip kişiler  sana değer katmaz, zarar verir.  

Ama sen yine de bu arkadaşları al partinin önemli makamlarına getir. Takdir senin. Yaptığınız bu amatör operasyon bize değil size zarar verdi bunu bil. Zaman azaldı, yanlış hesaplar yapma. Bizim çizgimizi aşındırma.
 
Siz  kent ittifakları yaptığınız Demlilerden oy isteyiverin. Ama şunu da unutmayın milliyetçiliği ticarete döken kişilerle halen PKK ya sempatizan toplama faaliyetini devam ettiren DEM’lilerle, sen gerçek CHP’lilerinde teveccühünü kazanamazsın. 
 
Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini  40 yıldır parçalamaya çalışan ve Türk,  Kürt  binlerce gencimizin kanını akıtan bu hainlerin gölgesinde siyaset yapanların desteği ile gerçek CHP’lilerin güvenini ve oyunu kazanamazsın. Ve bu şekilde kazanma zaten.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.