BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir adayı Aydal’ın hızına kimse yetişemiyor

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal 31 Marta günler kala inanılmaz yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.  

27 Mart 2024 13:40
Büyükşehir adayı Aydal’ın hızına kimse yetişemiyor

Kocaeli’nin her noktasını karış karış geziyor ve Adım Adım Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yaklaşıyor. Görenler bu çalışmaya hayret ediyor ve Zaferi şimdiden görüyor. Prof. Aydal’ a çalışmalarında İl başkanı Ali Taştan ve İl Başkan yardımcıları eşlik ediyor. 

STKLAR, MUHTARLAR, DERNEKLER AYDAL HER YERDE 
    
Ziyaretler Kapsamında Yeni Mahalle Muhtarı Yasin Duman, Turgut mahalle Muhtarı Mehmet Nuri, Terzi bayırı Muhtarı Cengiz Kurtuluş, Doğan mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez ziyaret edildi. Muhtarlarımıza Yeniden Refah Partisi Başkanlığı Arge Başkanlığınca Hazırlanan Milli kaynaklar ve Projeler kitapları hediye edildi. Misafirperverlikleri için Muhtarlarımıza Teşekkür ederiz. Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Durmuş ziyaret edildi. Yeniden Refah Partisi Kitapları hediye edildi ve Projelerimiz , Yapılacakları ile ilgili bilgi verildi.
    
KÖRFEZ MARDİNLİLER VE ÇANKIRILILAR DERNEKLERİ ZİYARET EDİLDİ
    
Kocaeli Büyükşehir Adayı Aydal, Körfez İlçe Başkan Adayı Hacı Latif İşçen ile birlikte önce Körfez Mardinliler Derneği Ziyareti Gerçekleşti. Ardından Kocaeli Çankırılılar Derneği Ziyaret Edildi. Hemşehri Derneklerine İlgi Alakaları için çok teşekkür ediyoruz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.