BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

1 Nisan’da israfa Kocaeli son diyecek 

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Öner 1 Nisan’da israfa Kocaeli son diyecek dedi. 

25 Mart 2024 06:39
1 Nisan’da israfa Kocaeli son diyecek 

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Mehmet Öner, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ ın, Bursa Nilüfer’de Kartepe Teleferik Projesi için Bilboardlarda giydirilen reklamı hakkında şöyle konuştu:

”Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tüm imkanları kullanarak Fotoğrafıyla birlikte Hayali Gerçek oldu- Kartepe Telefirik  afişini Bursa Nilüfer’de paylaştı. İsrafın bu kadarı da pes dedirtti. 

Hükümet Emekliye Para yok diyor Belediye İsraftan kaçınmıyor. Vatandaş Su faturasını ödeyemez, hayatını idame ettiremez halde. Fakat diğer taraf İsrafın dibindeler. Seçim çalışması yapacağız derken Ne yapacaklarını şaşırdılar. 
Az kaldı 1 Nisan’da Kocaeli’yi bu israftan kurtaracağız. Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Doğan Aydal ile seçim Sonrası bütün Kaynaklar Vatandaşımızın hizmetinde olacak”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.