BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tahir Bey hayırdır Kocaeli’den umudu kestiniz Bursa’ya mı göz diktiniz?

Bursa Nilüfer’de  Tahir Büyükakın fotoğraflarıyla  yer alan ‘’Hayaldi Gerçek Oldu/ Kartepe Teleferik’’ başlıklı bilboardlara   Kocaeli’de tepki yağdı. 

25 Mart 2024 07:13
Tahir Bey hayırdır Kocaeli’den umudu kestiniz Bursa’ya mı göz diktiniz?

‘Kartepe Teleferik reklamlarının Bursa’da ne işi var?’ diyen CHP Kocaeli Büyüksehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin,  Kocaeli’den yıllardır Belediye Başkanlığı yapıp, yeniden aday gösterilen Büyükakın’a  Kocaeli’nin parasını teleferik bahanesiyle seçim kampanyanızda kullanamazsınız, bunun takipçisi olacağız. Ayrıca amacınız  hizmet tanıtımı ise, bunun  için Bursa’daki Bilboardları kullanmanız ayrı bir soru işareti. ‘’Tahir Bey hayırdır Kocaeli’den umudu kestiniz de Bursa’ya mı göz diktiniz yoksa’’ dedi.

AKP’li Kocaeli Belediyesi’nin israf yüzünden Türkiye’nin en borçlu belediyesi olduğunu ve  bütçe yönetiminde sınıfta kaldığını söyleyen  CHP’li Bilgin, Kocaeli halkına  seslenerek ’Kamunun yani bizlerin parasının nerelere harcandığını görün. Kocaeli’nin yıllardır özlemini çektiği şeffaf ve katılımcı belediyecilik yeniden  CHP ile, bizimle gelecek ‘’dedi. Bilgin,  ‘’Kocaelili hemşehrilerim hiç merak etmesin Bilboard’ların ödemesinin hangi bütçeden ve nereden karşılandığını araştırıyoruz. Bunun takipçisiyiz ve hesap soracağız’’  diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.