BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’ye İmamoğlu dopingi 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dünkü Pendik mitinginde CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin'i sahneye davet etti ve Kocaelilere mesaj verdi: 

25 Mart 2024 19:54
Kocaeli’ye İmamoğlu dopingi 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Atasoy Bilgin’le yan yana gelerek şöyle konuştu:

Atasoy başkanımla bugün Pendik’te halkı selamladık. Kocaeli’de işbirliğimiz sürüyor. Birlikte çalışıyoruz. Bütün deneyimlerimizi ekip arkadaşlarımızla birlikte kendisiyle paylaşıyoruz. 1 Nisan’dan sonra çok daha başarılı bir süreci Kocaeli’de var etmek istiyoruz. 

GÜÇLÜ KATKILARIMIZLA ONUNLA OLACAĞIZ

İstanbul ile Kocaeli çok paralel ve birbirine etkide bulunacak iki şehir. Bize bu gücü vermenizi bütün Kocaelili hemşerilerimizden istiyorum. Bizde burada çok güçlü katkılarımızla onunla olacağız. Sevgili başkanım devam etmeni güçlü bir şekilde çalışmanı sürdürmeni istiyoruz.

KOCAELİ’DE DE SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

Kocaeli’de de sandıklara sahip çıkalım. Kocaelili hemşehrilerimi de sandıklara görev almaya ve 1 oya bile sıkıntı gelmemesi için mücadele etmeye davet ediyorum. İnşallah 1 Nisan’da İstanbul’da, Kocaeli’de büyük müjdeler duyacaksınız. Hepinizi kucaklıyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.