BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah İzmit’ten de AKP’ye tepki

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı Cafer Ateş ve İzmit Belediye Başkanı Adayı Mustafa Şahin, CHP ile ittifak yapıldığı iftiraları hakkında basın açıklaması yaptı. 

23 Mart 2024 10:25
Yeniden Refah İzmit’ten de AKP’ye tepki

İşte o açıklamanın içeriği:

Sevgili İzmitli Hemşerilerimiz. Son zamanlarda bazı rakip partiler tarafından, Yeniden Refah Partisi'nin İzmit İlçe Teşkilatı ve İzmit Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin hakkında asılsız ve iftira niteliğinde haberler ve yorumlar yapılmaktadır. Bu haberlerde, partimizin CHP ile işbirliği yaptığına dair yalan yanlış bilgiler yer almaktadır.

Kesinlikle ve açıklıkla belirtmek isteriz ki, bu iftiraların gerçeği yansıtması asla ve asla söz konusu değildir. Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş ilke ve prensiplerine bağlı, müstakil bir siyasi partidir. Hiçbir partiyle herhangi bir işbirliği içinde değildir ve bu tür bir işbirliğine de asla yanaşmaz.

Rakip partilerin bu tür iftiralara başvurması, siyasi ahlaksızlık ve etik dışı bir davranıştır. Yeniden Refah Partisi’nin muazzam yükselişini hazmedemeyenler, çirkin oyunlarla kamuoyunun algısını bozmaya ve İzmit seçmenlerine algı operasyonu yapmaya çalışmaktadırlar. Lakin farkında olmadıkları şey Milli Görüş Yanardağ olmuş patlıyor, Milletimiz Yeniden Refah diyor, akın akın Refaha koşuyor.

Yeniden Refah Partisi olarak, İzmit'i daha yaşanılabilir bir şehir yapmak ve Ahlaklı Belediyeciliğe kavuşturmak için var olan gücümüz ile çalışıyoruz ve 31 Mart sabahına kadar çalışmaya devam edeceğiz.

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Teşkilatı olarak, bu iftiraları şiddetle ve esefle kınıyoruz. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına, bu tür asılsız haberlere karşı gerekli hukuki yollara başvuracağımızı da bildirmek isteriz. Son olarak İzmit halkından ricamız, bu tür iftiralara itibar etmemeleri ve gerçekleri araştırmadan herhangi bir kanaate varmamalarıdır. Saygılarımızla,

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.