BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit adayı Kamil Şirin: Sanayi sitesi çok bakımsız

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, beraberinde İl ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üyesi Adayları ve Kadın Politikaları temsilcileri ile birlikte Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

23 Mart 2024 21:33
İzmit adayı Kamil Şirin: Sanayi sitesi çok bakımsız

Kamil Şirin şöyle konuştu: "Bugün Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiğimiz ziyarette, İzmit'in merkezindeki bir sanayi bölgesinin ne kadar bakımsız olduğuna bir kez daha şahit olduk. Kışın çamur, yazın toz içinde olan bu alanlarda, esnaflarımızın ve işletmelerimizin zorlu şartlarda faaliyet gösterdiğini görmek gerçekten üzücüydü.

Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde bir yerden bir yere ulaşmak için oluşan göletleri aşmamız gerektiğini gördük. Bu durum, işletmelerin günlük operasyonlarını olumsuz etkiliyor ve esnaflarımızı perişan ediyor. Ancak, bu rezillikten İzmit'imizi kurtaracağız.

İşletmelerimizin ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çözüm odaklı adımlar atmaya kararlıyız. Temiz bir çevre ve sağlıklı altyapı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinizle, birlikte daha yaşanabilir bir İzmit inşa etmek için yola çıktık!" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.