BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu’ndan Yaşlılara Saygı Haftası’nda renkli bir buluşma

Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu, Yaşlılara Saygı Haftası'nı unutulmaz bir deneyimle kutladı. Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu'nun düzenlediği "3 Kuşak Bir Arada" etkinliği, yaşlılara olan saygının ve sevginin önemine vurgu yaparken, aynı zamanda farklı kuşaklar arasındaki bağların güçlenmesine de katkı sağladı. 

22 Mart 2024 14:08
Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu’ndan Yaşlılara Saygı Haftası’nda renkli bir buluşma

Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu, yaşlılara saygı ve sevgi dolu bir haftayı, geleneksel "3 Kuşak Bir Arada" etkinliğiyle taçlandırdı. Okul, her yıl olduğu gibi bu yıl da anneanneler, babaanneler ve dedelerle dolu bir kalabalığı ağırlayarak unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Etkinlik, kuşaklar arası iletişimi güçlendirmeyi, empati kurmayı ve güzel anılar biriktirmeyi amaçlıyordu.

UNUTULMAZ ANILAR BİRİKTİRİLMESİ HEDEFLENDİ

Minik öğrenciler ve büyükler, çeşitli geleneksel ve popüler oyunlarla bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiler. Sandalye kapmaca, kaşıkla pinpon topu taşıma, çocukları tuvalet kağıdıyla sarma, şarkı söyleme, halka atma, bardak kulesi, hulahop ile geçme, balon taşıma gibi etkinlikler, her yaş grubundan katılımcılar arasında büyük bir neşeyle karşılandı.



GÜZEL ANILAR BİRİKTİRMEMİZE OLANAK SAĞLADI

Kids Anaokulu binası yoğun bir kalabalığa ve tatlı bir telaşa ev sahipliği yaparken Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu Müdürü Emine Arpacı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "3 Kuşak Bir Arada" etkinliği, yaşlılarımıza olan saygımızı ve sevgimizi ifade etmenin yanı sıra, onlarla birlikte güzel anılar biriktirmemize olanak sağladı. Bu özel gün, gelecek nesillere yaşlılarımızın deneyimlerinden ve bilgilerinden yararlanmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Yaşlılara Saygı Haftası'nı bu özel etkinlikle kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gelecek yıllarda da benzer etkinliklerle büyüklerimizle bir araya gelmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Etkinliğin sonunda büyükler için hazırlanan hediyelikler kendilerine takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.