BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’liler İzmit’te Yeniden Refah’a bunu yaptı mı?

Yeniden Refah Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin’in, Marina Kafe’ye girmesinin AKP’liler tarafından engellendiği iddia edildi. 

20 Mart 2024 20:33
AKP’liler İzmit’te Yeniden Refah’a bunu yaptı mı?

Bilindiği gibi Marina Kafelerin sahibi eski bir Refah Partili olan Nuri Güney. Yeniden Refah Partisi İzmit Belediye Başkan ada Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin’in
Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

İzmitli hemşerilerim, 19.03.2024 tarihi saat 22:50 de, rakibim Ak Parti’nin, İzmit'te sahilde bulunan Marina kafeyi ziyaret etmemizi engelleme girişimini kınıyorum.
19.03.2024 tarihi saat 22:50 de, İzmit'te bulunan Marina işletmeyi ziyaret etmeyi planlamıştık. Bu ziyaretin amacı, işletme sahibi, çalışanları ve kafedeki müşterileri ile yani halkımız ve seçmenimiz ile sohbet ederek, İzmit'teki vatandaşımızın karşılaştığı sorunları ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamaktı.

Ancak, kafe sahibi yanımıza gelerek, rakibim Ak Parti’nin ricası üzerine kafelerine kabul edilmeyeceğimizi söyledi. Bu durum karşısında şaşkınlık ve üzüntü yaşadık.
Demokratik bir toplumda, her siyasi partinin ve adayın seçmenlerle buluşma ve fikirlerini paylaşma özgürlüğü vardır. Rakibimizin bu özgürlüğü engelleme girişimi kabul edilemez bir durumdur.

Bu olay, İzmit'te siyasi hoşgörünün ne kadar gerilediğini gösteren bir örnektir. İzmitlilerin her adayın fikirlerini özgürce dinleme ve seçimlerini buna göre yapma hakları vardır. Bu vesileyle İzmitlilerden ricam, seçimlerde oy kullanırken bu tür anti-demokratik davranışları sergileyen adaylara ve partilere gereken cevabı vermeleridir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.