BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’da 18. Meslek Komitesi’nden bilgilendirme

Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi (Danışmanlık Hizmetleri Grubu), ‘Gayrimenkul Hukuku, Kira Uyuşmazlıkları ve Gayrimenkul Vergilendirme’ konularında bilgilendirme toplantısı düzenledi.  

20 Mart 2024 10:04
KOTO’da 18. Meslek Komitesi’nden bilgilendirme

KAPSAMLI SUNUM 

18. Meslek Komitesi Başkanı Osman Sağlık’ın, Komite Başkan Yardımcısı Zeynep Usta, Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım, Meclis Üyesi Emine Nilay Özkan, Komite Üyeleri Gökhan Demirci ve Hadiye Akkurt ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıda, Av. Şimal M. Tol, ‘Gayrimenkul Hukuku ve Kira Uyuşmazlıkları’ konusunda, Komite Üyesi Demirci ise ‘Gayrimenkul Vergilendirme’ konusunda kapsamlı sunum yaptı. 

SEKTÖR İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Komite Başkanı Osman Sağlık, güncel mevzuat değişiklikleri ve yenilenen uygulamaların, özellikle bu alanda faaliyet gösteren işletmeleri önemli derecede etkilediğine vurgu yaptı. Sektör temsilcisi Hadiye Akkurt’un moderatörlüğünde yürütülen toplantı, katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.