BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de söktükleri pankartı Kartepe’de çöpe attılar

Derince’nin muhtelif sokaklarında asılı bulunan Saadet Partisine ait seçim pankartlarına kişi veya kişiler tarafından zarar verildi.  

14 Mart 2024 20:56
Derince’de söktükleri pankartı Kartepe’de çöpe attılar

Belediye Başkan Adayı Cuma Ayvaz’ın fotoğrafları ile seçime yönelik sloganların yer aldığı pankartların sökülerek Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde çöpe atıldığı tespit edildi.

KUCAKLAŞAN BİR DERİNCE İNŞA EDECEĞİZ

Duruma tepki gösteren Belediye Başkan Adayı Ayvaz, yaptığı açıklamada “Kaostan beslenmek isteyenler Derince’mizde pankartlarımızı yırtıyorlar onları bir şekilde düzeltiyoruz fakat işin boyutunu artırmışlar pankartlarımızı söküp başka bir ilçede çöpe atmışlar. Ne yaparsınız yapın sevgi ve dostluk çizgisinden uzaklaşan değil kucaklaşan bir Derince inşa edeceğiz. Pankartı yırtan kardeşim, ‘Sana söz; senin geleceğin için de mücadeleye etmeye devam edeceğiz.’ Yaşanabilir bir derince senin hakkın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.